Opinie o firmach hostingowych

A A A
Początkujący
Avatar raulq7
reputacja: 0
posty: 27
offline
28.01.11 18:09 | #2393327 | (link) | zgłoś naruszenie
Postanowiłem stworzyć nowy temat, w którym dzielilibyśmy się opiniami o firmach świadczących usługi hostingowe. Sam aktualnie korzystam z ofert firmy ITL (www.itl.pl). Mogę powiedzieć że jestem zadowolony z ich usług, stabilne serwery i profesjonalna obsługa to podstawa w tej firmie. Do tego dochodzą całkiem atrakcyjne pakiety cenowe.

Czy ktoś jeszcze korzystał z ich usług ? Co o nich myślicie ?
Ostatnio edytował (1): raulq7 dnia 10.02.11 20:20
Bywalec
Avatar yayco
reputacja: 49
posty: 114
offline
28.02.11 22:09 | #2430020 | (link) | zgłoś naruszenie
Nazwa.pl > Serwer Active.
Na ten serwer przeniosłem kiedyś forum internetowe. Duzo przestrzeni dyskowej oraz spory transfer (wtedy 2000 gb teraz nieograniczony).
Lecz w weekend gdy na forum przesiadywało powyżej 50 ludzi, serwer nie wytrzymywał... ale ogolnie na prowadzenie małego serwisu ok.
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT] - Polski Support Open Tibia Serwer
Bywalec
Avatar Baszka
reputacja: 0
posty: 166
online
23.06.15 09:12 | #3103992 | (link) | zgłoś naruszenie
najgorszy amm net - szmaciarze
Początkujący
Avatar foteka
reputacja: 0
posty: 7
online
16.11.15 21:01 | #3119232 | (link) | zgłoś naruszenie
ja też polecam nazwę, co prawda dopiero "stawiam pierwsze kroki" ale chyba właśnie u nich zdecyduje się na płatny hosting bo odpowiadają mi cenowo (proponuje zerknąć jak kogoś interesuje:https://www.nazwa.pl/tani-hosting/), ale nie to było decydujące tak naprawdę. Mają sporo dobrych opinii, nie tylko w internecie, ale i od ziomków, a poza tym można się kontaktować 24h 7 dni w tygodniu (to co mi w darmowych hostingach najbardziej przeszkadzało chyba). Pomijając już wszystkie obiektywne za to odpowiada mi tez to, że to chyba największa taka firma w PL i długo już istnieje (i nie ma ryzyka że za pół roku zniknie bez śladu).
Ostatnio edytował (1): foteka dnia 16.11.15 21:02
Częsty Bywalec
Avatar Devid
reputacja: 1791
posty: 204
offline
19.11.15 10:14 | #3119497 | (link) | zgłoś naruszenie
Od lat słyszę dobre opinie o linuxpl.com - sam mam tam kilka kont i nigdy nie było problemów. Warunki bardzo uczciwe, serwer rzadko zalicza pady i chodzi bardzo sprawnie.
O nazwa.pl nie słyszałem dobrych opinii - mam tam również kilka kont, nawet więcej niż w linuxpl, ale niestety panel administracyjny jest tak dupiaty że konfiguracja czy dojście do pewnych rzeczy zabiera niepotrzebnie czasu.
Pomoc drogowa Katowice - 10% rabatu dla forumowiczów :)
Przeprowadzki Katowice - DAR-BET to najlepszy wybór przy przeprowadzce
Odkurzacze i odpylacze przemysłowe
Częsty Bywalec
Avatar Buca
reputacja: -63
posty: 249
online
02.02.17 18:23 | #3149155 | (link) | zgłoś naruszenie
Ja bardzo chwalę sobie firmę Hekko, oferują dość tanie domeny, hosting oraz od razu w komplecie jest kreator stron. Tutaj https://www.hekko.pl/mozliwosci_kreator_stron_www.html sobie poczytajcie o nich wiecej, dużo info mają na stronie.

Początkujący
Avatar tadek443
reputacja: 0
posty: 6
offline
07.04.17 15:09 | #3152885 | (link) | zgłoś naruszenie
opinie są bardzo różne w tym temacie

_________________________________________________
elektrozawór
Częsty Bywalec
Avatar Buca
reputacja: -63
posty: 249
online
18.07.17 16:42 | #3157610 | (link) | zgłoś naruszenie
Z takich najbardziej znanych firm to Hekko oferuje dobre hostingi. Mają wiele różnych hostingowych pakietów do wyboru. Najtańszy jest u nich już od 5zł/miesięcznie, więc ceny mają naprawdę atrakcyjne.
Użytkownik
Avatar regerio
reputacja: 0
posty: 56
online
26.07.17 15:56 | #3157981 | (link) | zgłoś naruszenie
Od 8 lat jestem na tym samym Hekko i jakoś trudno mi sobie wyobrazić przejście na inny serwer, a tym bardziej usługę darmową.
Dobry support, szybkie i niezawodne działanie, solidne parametry - ogólnie to kawał porządnie działającej usługi.
Czego chcieć więcej?
AJO.pl | INDATA Software Limited Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu . Polityka prywatności Regulamin FAQ Reklama Współpraca Kontakt
login
hasło
|
Nie masz profilu? - zarejestruj się i zacznij w pełni korzystać z sieci!